EXCLUSIV: Sergiu Băhăian a ajuns în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Băhăian va sta faţă în faţă cu cei doi complici ai săi
Sergiu Băhăian va sta faţă în faţă cu cei doi complici ai săi

Sergiu Băhăian a fost adus în urmă cu câteva minute în arestul Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Constanţa, sub escortă. Învinuit de mai multe infracţiuni economice dar şi de instigare la două omoruri deosebit de grave, Băhăian a fost transferat la cererea procurorilor constănţeni.

Băhăian a fost „solicitat“ de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Constanţa care vor să îl ancheteze în cadrul unei confruntări cu cei doi „locotenenţi“ ai săi, Valentin Şlepac şi Adrian Grigoraş, cei pe care i-a instigat să îi asasineze pe Ionel Ulezu şi Petrică Captalan.

Victimele fuseseră cooptate ca administratori într-o reţea de firme fantomă, coordonată spun anchetatorii de Băhăian, iar după comiterea fraudelor au fost lichidaţi ca să nu vorbească. Băhăian a negat că ar fi ordonat lichidarea celor doi. Şlepac a recunoscut însă şi l-a indicat ca autor moral pe omul de afaceri bucureştean.
Cei trei urmează să fie puşi de procurori faţă în faţă, în cadrul unei confruntări în care fiecare va putea să-şi spună varianta.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite