Septembrie, luna reducerilor la vacanţe pentru constănţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Austria este destinaţia preferată în perioada sărbătorilor de iarnă
Austria este destinaţia preferată în perioada sărbătorilor de iarnă

Pe apele Deltei, în munţii austriecilor sau sub soarele mediteranean, dacă îţi rezervi de pe acum vacanţa de iarnă ai reducere de 20-30%. Preţurile pornesc de la 600 de lei pe Valea Prahovei şi pot ajunge până la 25.000 de euro de persoană în ţinuturi exotice din Statele Unite ale Americii.

Agenţiile de turism din oraş te ademenesc cu hoteluri de lux amplasate pe plajele mediteraneene, cu excursii în Alpi de sărbători, în sezonul rece, şi cu vacanţe plutitoare în inima Deltei.

Constănţenii preferă Turcia, Grecia, Spania, Italia Croaţia. Este şi o zonă de top, care solicită Franţa pentru Coasta de Azur, Spania pentru Tenerife, zona catalană, Barcelona, Ibizza, Mallorca, spunea într-un interviu pentru „Adevărul" Cristian Bărhălescu, preşedintele Agenţiilor de Turism din Sud-Est.

Solicitările nu se opresc aici. Noua Caledonie, Noua Zeelandă, Africa - Safari, Caraibe şi Statele Unite ale Americii sunt experimentate de cei cu buget nelimitat, care-şi permit să cheltuiască până la 25.000 de euro de persoană pentru o săptămână în paradis.

Prin programul Early Booking, reducerile sunt de până la 30. Tot ce ai de făcut este să-şi găseşti destinaţia de vacanţă ideală pentru concediul tău şi să achiţi contravaloarea sejurului de pe acum pentru a beneficia de reducere.

Mioritic sau exotic

Mulţi se interesează de pe acum de ofertele de Revelion, iar agenţiile de turism oferă pachete de vacanţă cu reduceri substanţiale. Un sejur pe ritmuri orientale de Revelion, cu 3 nopţi de cazare şi mic dejun inclus costă de la 113 euro de persoană, la Perfect Holiday.

Oferta de la Voyager pentru Revelion este şi mai avatajoasă. Pentru un pachet de Revelion, 4 nopţi, 5 zile, cazare la un hotel de 3 stele, transport cu avionul, cină festivă în noaptea dintre ani şi un tur al oraşului prin bazarul cu mirodenii orientale şi până la strâmtoarea Bosfor scoateţi din buzunar 275 de euro. Oferta este valabilă pentru constănţenii care achită vacanţa până la sfârşitul lui septembrie.

Ultimul loc de pe pământ unde trecem în noul an este în Statele Unite ale Americii, în Manua. Temperaturile de 30 de grade Celsius la 31 decembrie, vederea la ocean sau spre munţi şi preţurile la cazare care pornesc de la 80 de dolari pe noapte sunt ingredientele unui sejur exotic de vis. Singurele inconveniente ar fi distanţa de 30 de ore cu avionul până la destinaţie şi preţul biletului, care ajunge cât un sejur de o săptămână.

Agenţia Icar Tour din Constanţa oferă în schimbul a 439 de euro de persoană un sejur prin Budapesta - Viena - Salzburg - Munchen - Lacurile Alpine din Salzkamergut - Kitzbuhel - Zell Am See - Abatia Melk. Plecarea se face la 29 decembrie, din Bucureşti, iar prima oprire este în Budapesta, unde veţi fi cazaţi la un hotel de 3 stele. Noaptea de 31 decembrie o veţi petrece în staţiunea alpină Attersee, iar după cina festivă de Revelion (taxă suplimentarăde 40 de euro) vă aşteaptă o zi întreagă pentru schi, pe 1 ianaurie 2012.

Revelion cu borş de peşte

În ţară, ofertele de Revelion pornesc de la 600 de lei de persoană pe Valea Prahovei, iar la Gura Humorulu un sejur de 3 nopţi ajunge la 1.250 de lei, cu masa festivă de Revelion inclusă.

În Delta Dunării, pensiunile din Murighiol, Crişan sau Sulina pregătesc borş tradiţional de peşte, icre de ştiucă sau saramură de crap. Meniul zonei este stropit din belşug cu ţuică fiartă, pe muzică tradiţională lipovenească. Imediat cum aţi trecut în noul an, localniciivă ademenesc cu excursii în Deltă şi cu partide de pescuit la copcă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite