Senatorul PSD de Constanţa Nicolae Moga a fost jefuit. Vezi aici cum au acționat hoții! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoții au fost surprinși de camerele de supraveghere
Hoții au fost surprinși de camerele de supraveghere

Senatorul PSD Nicolae Moga a rămas fără legitimaţia de senator, carduri şi 600 de lei după ce autori necunoscuţi au spart maşina şoferului său. Hoții au fost surprinși în acțiune de o cameră de supraveghere.

UPDATE. Cei trei suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Furtul a fost comis joi după-amiaza. Autoturismul, un Renault Megane era parcat în zona centrală a oraşului, pe strada General Manu. 

Poliţiştii care cercetază cazul au spus că faptaşii au profitat de faptul că şoferul a plecat, pentru câteva minute, de la maşină şi au spart geamul de la portiera şoferului şi au furat tot ce au gasit pe banchetă. Cel mai însemnat prejudiciu îl reprezintă legitimaţia de senator fără de care Nicolae Moga nu poate intra în Parlament.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere montate la un imobil de pe stradă. În filmarea care dureză 23 de minute apare un grup format din trei indivizi. Aceștia trec de două ori pe lângă mașină. Doi dintre ei iau pietre și sparg geamul portierei după care fug cu borseta. Imaginile de pe camera de supraveghere au intrat și în posesia polițiștilor.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite