Şeful Poliţiei Române: Nu era normal ca un om care nu a fost o zi poliţist să fie inspector şef

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul şef Valentin Burlacu a fost investit, astăzi, la comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa de către şeful Poliţiei Romîne, chestor Liviu Popa. Totodată a fost numit în funcţie şi adjuncul inspectorului şef, Camil Manea.

Inspectorul general al Poliţiei a spus că noi şefi au misiunea de a găsi soluţii pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi îmbunătăţirea mediului de lucru în Poliţie. „Dorim ca, în primul rând, cetăţenii, care sunt beneficiarii serviciilor noastre să fie mulţumiţi“, a spus chestorul Popa. „Nu era normal ca un om care nu a fost poliţist nici măcar o singură zi, să fie inspector şef“, a afirmat el, referindu-se la fostul şef al Poliţiei.

Valentin Burlacu este al şaptelea comandant al Poliţiei Judeţului Constanţa, în ultimii cinci ani, însă şeful Poliţiei Române crede că, de această dată, nu va fi cazul să fie înlocuit după o perioadă, ca predecesorii săi. „Aceste schimbări, chiar dacă sunt justificate, nu sunt bune“, a afirmat el.

Comisarul şef Burlacu a spus că, pentru el, comanda Polţiei în care a fost subaltern în urmă cu câţiva ani, este o provocare căreia îşi doreşte să îi facă faţă. „Dorim ca poliţiştii să fie bucuroşi că sunt poliţişti iar constănţenii bucuroşi că există Poliţie“, a afirmat, la rândul său, proaspătul adjunct al inspectorului şef, Camil Manea.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite