Sediul Poliţiei Judeţene Constanţa sub asediu turcilor din Piaţa Chiliei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de persoane s-au strâns în faţa sediului Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Constanţa unde au fost duşi cei 15 indivizi, ridicaţi azi dimineaţă, din casele lor din Piaţa Chiliei.

Sala de aşteptare a Poliţiei a devenit neîncăpătoare, iar rudele şi prietenii au ocupat şi trotuarul din faţa instituţiei. Ei spun că nu vor pleca de acolo până când nu află ce se va întâmpla cu suspecţii şi ce învinuiri li se aduc. La faţa locului a sosit şi un reprezentat al partidului turco-tătar care vrea să se asigure că indivizilor reţinuţi, 15 la număr, le sunt respectate drepturile.


Suspecţii se află în sediul Poliţiei, la audieri, asistaţi de avocaţi. Ei urmează să fie duşi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru o nouă rundă de audieri şi apoi în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă pentru şantaj, tâlhărie, ameninţare şi lipsire de libertate.
Rudele lor au spus că nu vor pleca acasă, ba dimpotrivă, vor să-i urmeze pe cei reţinuţi şi la Parchet şi la instanţă, până vor afla ce se întâmplă cu ei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite