Seara VIP-urilor la Maritimo Shopping Center GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atmosferă de gală
Atmosferă de gală

Mall-ul de pe Bulevardul Aurel Vlaicu şi-a deschis joi seara porţile pentru VIP-uri. Oficialităţile oraşului au fost răsfăţate cu şampanie şi delicatese de tot felul. Seara s-a încheiat cu o prezentare de modă a designerului Cătălin Botezatu.

La intrare, câţiva instrumentişti asigurau o atmosferă de gală. După câţiva paşi, o măsuţă plină de bomboane de ciocolată ţi se ofereau gratis. Ceva mai încolo, două tinere costumate în rochii te îmbiau cu un pahar de şampanie. Licoarea dulce era servită direct de pe faldurile albe ale costumaţiei. A fost un moment potrivit pentru doamnele şi domnişoarele care au vrut să-şi etaleze hainele sofisticate, poşetele Hermes, Channel sau Yves Saint Laurent.

Aproape toate magazinele erau deschise, invitaţii de seamă având posibilitatea să le colinde în voie şi să-şi cumpere produsele pe care le doreau. Cele mai încântate au fost, fireşte, consoartele bărbaţilor invitaţi la marea inaugurare, care au avut liber la shopping. Mărci cunoscute în întreaga lume au deschis primul lor magazine în Constanţa. Unii doar au aruncat o privire prin magazine, alţii au făcut şi cumpărături. În noul mall nu sunt însă magazine ale mărcilor exclusiviste, cele mai multe având produse accesibile tuturor categoriilor de oameni.



Aproape de scenă, invitaţii s-au putut delecta cu delicatese pentru toate gusturile. Au fost din belşug produse tradiţionale româneşti, dar şi aperitive sofisticate, cu somon afumat, caviar, prosciutto sau frigărui de berbecuţ.

Cele mai multe priviri a atras Gheorghe Hagi, care a ţinut să fie la inaugurare alături de fiul său, Ianis. Printre cei invitaţi s-au numărat Ionel Manafu, directorul Aeroportului Internaţional „Mihail Kogălniceanu“, Constantin Dancu, şeful Poliţiei Rutiere, Adrian Rapotan, adjunctul comandantului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Emilia Murineanu, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, managerul Spitalului judeţean, dr. Dan Căpăţână, angajaţi din Primăria Constanţa şi din Consiliul Judeţean.



Exoticul Radu Mazăre a vorbit în termeni măgulitori despre investiţie pe care concernul Immofinanz Viena a făcut-o la Constanţa, apoi i-a îndemnat pe austrieci „să admire fetele“. Frumoasele manechine din echipa lui Cătălin Botezatu au defilat pe catwalk-ul din jurul fântânii arteziene. A fost o prezentare de modă inedită, cu coafuri excentrice, îndrăzneţe. Este vorba despre celebrele coafuri cu pahare de şampanie realizate special pentru colecţia „Mumm“. De altfel, designerul este nelipsit de la evenimentele ce au loc la malul mării. Au urmat rochiile haute couture, în nuanţe de roşu, accesorizate cu blănuri scumpe.

Gala Maritimo Center Radu Mazăre, în discuţii cu Florin Munteanu, directorul Radio Sky

VEZI AICI CE MAGAZINE GĂSEŞTI ÎN NOUL MALL!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite