Se eliberează legitimații pentru accesul în staţiunea Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi este prima zi în care Direcţia Servicii Publice începe eliberarea legitimaţiilor de acces la barierele din stațiunea Mamaia, a permiselor de liberă trecere la bariere și pe faleză.

Solicitanții trebuie să completeze o cerere tip, la care trebuie să atașeze o cerere de mână însoțită de copii după certificatul de înregistrare la registrul Comerțului, certificatul de înmatriculare al autovehiculului, contractul de leasing, autorizația de circulație pe trama stradală pentru autovehicule încadrate în categoria autoutilitare, act de identitate pentru persoanele fizice.

Taxa de acces în staţiunea Mamaia va intra în vigoare de la 15 iunie, în ciuda atacurilor în intanţă. Banii obţinuţi de municipalitate din taxa de barieră sunt folosiţi pentru întreţinerea şi înfrumuseţarea staţiunii Mamaia.

În anul 2007, Primăria Constanţa a încasat de pe urma barierelor 1.567.130 de lei, iar în 2008 câştigurile s-au mărit ajungând la 1.704.583 de lei. În 2009, încasările oficiale zilnice au fost cuprinse între 15.000 şi 17.000 de lei.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite