Se caută cea mai frumoasă dobrogeancă pentru Miss Universe România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend sunt aşteptate la City Park Mall din Constanţa cele mai frumoase dobrogence care aspiră la titlul suprem al frumuseţii.

Participantele la preselecţie trebuie să aibă între 18 ani şi 26 de ani, să aibă cetăţenie română şi domiciliul stabil în România, cu cel puţin şase luni înainte de desfăşurarea selecţiei naţionale. Concurentele trebuie să aibă minimum 1,70 metri înălţimea şi măsuri cât mai apropiate de 90 - 60 - 90.

„Nu vor fi admise în concurs participantele care sunt sau au fost căsătorite, cele care au născut sau au calitatea de părinte, cele care au intervenit cu ajutorul operaţiilor estetice asupra trăsăturilor corpului şi care au pozat sau apărut în pictoriale nud, topless sau ipostaze indecente", atrage atenţia Valentina Ionescu, director program Miss Universe România.

Cerinţe pentru concurente

Constanţa a fost, de-a lungul timpului, reprezentată în selecţiile naţionale. Roxana Şandru, Roxana Elena Azoiţei şi Daniela Iordan au fost alese pentru a participa la Miss Universe România.

Preselecţiile din Constanţa se vor desfăşura sâmbătă şi duminică, la City Park Mall Constanţa, în intervalul 12.00 - 18.00. Concurentele trebuie să vină nemachiate, cu părul proaspăt spălat şi să aibă la ele un costum de baie şi încălţăminte cu toc.

Ele vor fi supuse la trei probe: şedinţă foto, defilare tip catwalk şi interviu.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite