Constanţa: Elan Schwartzenberg vinde City Park Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul soţ al Mihaelei Rădulescu cere pentru investiţia de la Constanţa 102 milioane de dolari. Cel mai mare centru comercial din Constanţa este pe cale de a deveni cea mai mare tranzacţie imobiliară a anului.

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg s-a decis să scoată la vânzare City Park Mall of Constanţa, deţinut de compania israeliană Neo City Group, al cărui reprezentant este fostul soţ al Mihaelei Rădulescu.

Cea mai mare investiţie de retail din judeţul Constanţa a fost finalizată cu numai un an şi jumătate în urmă, costul proiectului ridicându-se la aproape 80 de milioane de euro.

Contactat telefonic de „Adevărul de Seară Constanţa“, Elan Schwartzenberg nu a confirmat, dar nici nu a infirmat anunţul. „Orice obiect este de vânzare şi orice lucru îşi are preţul lui“, a declarat omul de afaceri.

Anunţul de vânzare a City Park Mall pentru suma de 102 milioane de dolari este publicat pe paginile de web ale Colliers Global Investment Proprieties şi Business for Sale.

Pe malul lacului Tăbăcărie

Construcţia se întinde pe o suprafaţă de 60.000 de metri pătraţi, pe trei nivele, în formă de vapor, la care se adaugă zona de parcare cu peste 1.100 de locuri. În incintă sunt aproape 120 de magazine ale unor branduri multinaţionale. City Park Mall înseamnă pentru constănţeni aproape 1.500 de locuri de muncă.

Inaugurare recentă

În această vară, Elan Schwartzenberg a tăiat panglica, împreună cu fosta soţie Mihaela Rădulescu, la deschiderea magazinului fiului lor Ayan - Picioru’ gras. La acea vreme, omul de afaceri nu a declarat nimic cu privire la intenţia de vânzare a mall-ului.

Investiţii în oraş

În urmă cu un an şi jumătate, la inaugurarea City Park Mall, preşedintele Neocity Group România, Elan Schwartzenberg a declarat că speră să realizeze o cifră de afaceri de 13 milioane de euro şi să amortizeze investiţia pentru mall în 7-8 ani.

El a mai spus că Neocity mai deţine la Constanţa terenuri de peste 50 de milioane de euro, unde are în plan mai multe proiecte rezidenţiale.

Unul dintre proiecte este numit Neo Lake Condominium şi vizează construirea unui ansamblu rezidenţial pe malul lacului Siutghiol, la câteva minute de staţiunea Mamaia.

Neo Laguna Rezidences este un alt proiect pe care Neocity intenţiona să-l realizeze în Constanţa, în nordul staţiunii Mamaia.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite