Scandalagiii din Medgidia care au atacat un poliţist cu toporul au fost trimişi în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorii sunt arestaţi
Agresorii sunt arestaţi

Cei şase bărbaţi care au provocat un scandal îngrozitor la începutul lunii septembrie au fost trimişi astăzi în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Scandalul, în care au fost implicaţi  Ahmet Iusein, Ferit Iusein, Ridvan Iusein, Erghin Şaban, Salim Iusein şi Ibazer Amet s-a produs la 6 septembrie 2011.

Înarmat cu o sabie, Ahmet Iusein a spart geamurile unui imobil de pe strada Poligonul Viilor din Medgidia, după care a încercat să o ucidă pe proprietara casei, pe care a lovit-o intenţionat cu autoturismul, arată rechizitoriul întocmit de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Un agent de poliţie din Medgidia, care intervenise pentru a aplana conflictul, a fost atacat. Poliţistul fusese chemat prin 122 pe strada Pogonul Viilor din Medgidia, unde bărbaţii provocaseră scandalul. Când l-au văzut, aceştia şi-au revărsat furia asupra lui. Ibazer Amer, unul dintre membrii grupului, l-a atacat pe poliţist cu toporul. Acesta a reuşit să scape abia după ce a folosit pistolul.

Amet Iusein este cercetat pentru tentativă la omor calificat, port ilegal de armă albă, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj la poliţist, Ferit Iusein şi Ridvan Iusein – pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj la poliţist, Erghin Şaban şi Salim Iusein pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, ultraj la poliţist şi favorizarea infractorului, iar Ibazer Amet este cercetat pentru tentativă la omor calificat şi deosebit de grav, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite