Constanţa: Scandal cu focuri de armă între agenţii unei firme de pază şi un grup de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Transporturi şi cei de la Secţia 5 Poliţie au fost sesizaţi aseară că în zona staţiei de epurare aflată în incinta Portului Constanţa a avut loc un conflict între agenţii unei firme de pază şi protecţie şi mai multe persoane care încercau să sustragă fier vechi dintr-o garnitură de tren.

Toate persoanele implicate în scandal au fost duse la poliţie. Ulterior, la sediul Secţiei 5 s-au prezentat două persoane dintre cele implicate în scandal de partea celor care se presupune că încercau să fure fier şi i-au acuzat pe agenţii firmei de pază şi protecţie.

„Cei doi cetăţeni s-au plâns că agenţii de pază i-au agresat şi că le-ar fi călcat proprietatea", a spus Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Cei prezenţi la faţa locului spun că scandalul a degenerat şi că s-a tras cu bile de cauciuc, rănind o persoană în gambă şi pe o a doua în zona pieptului.

Varianta agenţilor firmei de pază spusă poliţiştilor de la Secţia 5 a fost aceea că hoţii le-au distrus autoturismul şi că mai multe persoane necunoscute i-au agresat.

Oamenii legii au identificat persoanele participante la conflict şi au declinat dosarul Poliţiei Transporturi.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite