Scandal cu împuşcături la Hârşova UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liniştea din Hârşova a fost perturbată în această seară de un scandal, care a degenerat într-o răfuială. Un poliţist aflat în timpul său liber a intrat în conflict cu un cetăţean de etnie romă.

Pentru a scăpa din mâinile găştii de romi, poliţistul s-a văzut nevoit să facă uz de armă. Unul dintre urmăritori a fost rănit superficial şi a fost transportat la spitalul din Hârşova unde a primit îngrijiri medicale. Tânărul a plecat apoi din spital. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a declanşat o anchetă.

La faţa locului s-au deplasat şi mai multe echipe ale trupelor de intervenţie DIAS pentru a interveni în cazul în care scandalul se declanşează din nou.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a confirmat ancheta în ceea ce-l priveşte pe poliţistul care a făcut uz de arma personală pentru a se apăra. Acesta se numeşte Boris Lintarov şi este adjunctul şefului de post al Poliţiei Crucea.

„În data de 12.03.2011, ora 18.00, poliţiştii din Hârşova au fost sesizaţi de către un localnic cu privire la faptul că un agent de poliţie, aflat în timpul liber, pe fondul unor divergenţe mai vechi a tras asupra sa cinci focuri cu un pistol cu bile din cauciuc, rănindu-l uşor în zona pieptului şi a spatelui. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a declanşat de îndată cercetarea prealabilă a agentului în cauză, sesizând totodată Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru continuarea cercetărilor", se arată în comunicatul dat publicităţii de poliţie.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite