Scandal cu focuri de armă între braconieri şi Poliţie în Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu câteva ore, în localitatea tulceană Enisala, a avut loc o altercație între Poliţia Deltei şi un grup de localnici,  suspectaţi a fi braconieri.

Potrivit Poliţiei, oamenii legii din Deltă au încercat să oprească din trafic autoturismul Audi A4 , însă conducătorul auto nu a respectat semnalele, fiind urmărit pe DJ222 până în localitatea Enisala.

„Maşina a oprit în faţa unei locuinţe. Din autoturism au coborât doi cetăţeni care au  intrat într-o curte. În momentul în care poliţiştii noştri au început să percheziţioneze maşina,  respectivii au ieşit din curte înarmaţi cu topoare. Iniţial au aruncat cu pietre în lucrătorii noştri, apoi s-au năpustit cu topoarele. Poliţiştii au  tras focuri de avertisment, însă atacul nu a încetat“ a declarat şeful Poliţiei Deltei, comisarul şef Ştefan Leonte.

„Astfel, forțele de ordine au tras alte focuri de armă spre picioarele agresorilor.  La un moment dat, a mai apărut o persoană care la rândul său a aruncat cu pietre. Din datele pe care le avem în acest moment, niciunul dintre poliţişti nu este rănit”, a completat acesta.

În altercație, unul dintre agresori a fost împuşcat în picior. Organele de anchetă se află la faţa locului  pentru cercetarea celor implicaţi în scandal.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite