O familie din centrul Constanţei, îngrozită de un şarpe pe care l-a zărit în garaj!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şarpele a fost prins şi dus la marginea oraşului
Şarpele a fost prins şi dus la marginea oraşului

Un şarpe a înspăimântat o familie care locuieşte în centrul Constanţei. Reptila a fost zărită într-un garaj de pe strada Avram Iancu nr. 23, după dulapuri.

Elena Butiuc a intrat în garaj de dimineaţă şi a văzut un cap de şarpe ieşind de după dulap: „Era galben, a ieşit de două ori, dar nu-mi dau seama cât de mare era. Mi-am pus cizme în picioare şi l-am zgândărit să iasă dintre dulap şi perete ca să-l omor“, a spus femeia, îngrozită.

Şarpele stătea ascund după dulapuri, în garaj

Şarpele stătea ascund după dulapuri, în garaj

După ce întreaga familie a dat la o parte toate lucrurile din garaj, Zeadin Murat, preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor Constanţa, a reuşit să prindă reptila. „Are aproximativ un metru lungime. Este de culoare alb-gălbui. Este un şarpe de apă. Îl voi duce la marginea oraşului şi-i voi da drumul“, a precizat preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor Constanţa.

Un alt şarpe, de peste cinci metri lungime, masiv, având capul de dimensiunea unei broaşe ţeştoase medii, a fost semnalat la sfârşitul săptămânii trecute în localitatea constănţeană Cuza Vodă. De câteva zile, reptila îi înspăimântă de moarte pe cei peste 3.000 de localnici ai comunei.

Teroare în comuna Cuza Vodă: un şarpe uriaş a băgat spaima în localnici GALERIE FOTO

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite