Şarpe descoperit în maşina unui constănţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un constănţean a tras o spaimă soră cu moartea după ce a deschis portbagajul maşinii şi a dat ochii cu un şarpe, de aproximativ doi metri lungime.

Incidentul s-a produs sâmbătă după-amiaza în zona cartierului Anda. Proprietarul maşinii a sunat la 112 declarând că şarpele, pe care l-a descris ca fiind o reptilă de aproximativ doi metri lungime, de culoare neagră, s-a târât din portbagaj şi s-a ascuns sub autoturism.

„Nu am reuşit să mai găsim şarpele aşa că nu putem să ne dăm seama despre ce este vorba. Sub autoturism erau o grămadă de locuri unde şarpele s-ar fi putut ascunde. Proprietarul maşinii a declarat că a fost timp de două zile cu autoturismul la iarbă verde şi probabil de acolo a intrat şarpele în maşină. Oricum, nu a procedat corect. Putea fi veninos, putea să îl atace, în astfel de cazuri nu te apuci să îl alungi singur, ceri ajutor“, a declarat Ziadin Murat, reprezentantul Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor Constanţa.

Constănţeanul a fost sfătuit să meargă la un service auto şi să ceară muncitorilor să intervină cu un jet de apă de mare presiune, în speranţa că vă scăpa de „oaspetele“ nepoftit. 

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite