Sărbătoare caritabilă de Ziua Mondială a Crucii Roşii la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Ziua Mondială a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii, tinerii voluntari din Constanţa au susţinut un spectacol de caritate la Liceul Lucian Blaga, pentru un scop umanitar.

După ce tinerii au citit mesajele Crucii Roşii, Carmen Lungu, directorul filialei din Constanţa a înmânat diplome voluntarilor care s-au remarcat în campanii: Irimia Şunda, Mirela Stoenescu, Costică Cojoc, Micu Munteanu.

Printre cei care au primit diplome din partea Crucii Roşii, filiala Constanţa, se numără şi Amalia Maria Ionescu, cel mai vârstnic voluntar participant la eveniment. Profesoară de istorie şi autoarea cărţii, „Parfum de liliac. Aripi Frânte", Amalia Maria Ionescu în vârstă de 75 de ani a primit o donaţie în bani din partea filialei Constanţa a Crucii Roşii.

Cel mai mic voluntar Crucea Roşie filiala Constanţa este Andreea Beijinariu, în vârstă de cinci ani, care este voluntar de la doi ani. „Îmi place să ajut şi să fiu voluntar", a spus Andreea.

La spectacolul de caritate au participat elevii Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân, ai Liceului Blaga şi Virgil Madgearu din Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite