Sărbătoare pe litoral. Costumat în spartan, Radu Mazăre a defilat într-un car alegoric

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spartanul Radu Mazăre, pe carul alegoric de la Mamaia
Spartanul Radu Mazăre, pe carul alegoric de la Mamaia

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a defilat, vineri seară, în staţiunea Mamaia, în cadrul unei parade, într-un car alegoric, având o costumaţie de spartan şi fiind însoţit de mai multe tinere spartane şi de un faraon, el spunând că pe litoral distracţia este foarte importantă.

Radu Mazăre a venit costumat în spartan, cu un coif în cap şi cu o sabie în mână, în parcarea de lângă Aqua Magic, unde se aflau pregătite nouă care alegorice, aparţinând unor cluburi din staţiunea Mamaia.

Mazăre a mers la fiecare car, fiind primit cu ovaţii de fetele care dansau pe diverse ritmuri: braziliene, latino, house şi chiar manele, existând un car alegoric cu această tematică. Întrebat care este misiunea în această seară, Radu Mazăre a spus: "Misiunea este să termin inspecţia şi după aia să plec la atac în Mamaia".

Primarul s-a urcat apoi, împreună cu mai multe fete costumate în spartane şi cu un bărbat îmbrăcat în faraon, într-un car aparţinând unui club din staţiune şi a pornit într-o plimbare pe faleza din Mamaia, în urma sa aflându-se celelalte opt care alegorice participante la paradă.

Pe car, Mazăre a dansat împreună cu fetele şi a salutat oamenii aflaţi în staţiune. Sute de persoane, constănţeni şi turişti, s-au înghesuit să-l fotografieze pe primar, iar o femeie a ţinut să-i spună fiului său de numai câţiva ani cine este bărbatul costumat în spartan: "Uite, el este primarul Constanţei".

Nu toată lumea însă a reuşit să-l recunoască pe Radu Mazăre din cauza coifului care îi acoperea o parte din faţă.

Trecerea carelor alegorice a întrerupt pentru câteva minute activitatea pe faleza din Mamaia.

Spectacolul a continuat până în centrul staţiunii Mamaia, în zona Cazino, unde carele alegorice s-au oprit, iar Radu Mazăre a coborât foarte fericit.

Când a fost întrebat cum s-a simţit la înălţime, primarul s-a interesat mai întâi dacă Traian Băsescu a fost suspendat din funcţia de preşedinte: "Senzaţional m-am simţit, dar l-au dat jos pe Chioru?? Da! Ai văzut cum e viaţa, să joace poporul că l-a dat jos pe Chioru?".

Mazăre a spus apoi că a purtat o costumaţie de spartan, iar fetele au fost din garda sa, "garda distracţiei din Mamaia".

Pentru primar nu a fost o premieră prezenţa pe un car alegoric, în urmă cu trei ani el participând la Carnavalul de la Rio.

"Ştiţi că am experienţă, ştiţi că am defilat la carnaval în Brazilia acum trei ani. E bine, pentru început este foarte bine. Ai văzut că nu am mai adus brazilience aici, am adus carnavalul, v-am promis demult că v-aduc un carnaval", a spus Mazăre, care a anunţat că în fiecare weekend în Mamaia va avea loc defilarea carelor alegorice.

El a mai declarat că distracţia este foarte importantă pe litoral şi că oamenii trebuie să aibă parte şi de altceva pe lângă soare şi plajă.

"Nu trebuie să fie numai plajă şi stat la soare, ci agrementul este foarte, foarte important şi distracţia", a spus Mazăre.

De asemenea, una din spartanele lui Mazăre, a recunoscut că s-a simţit foarte bine pe carul alegoric alături de primar: "Am cântat, am făcut cu mâna oamenilor. Îi mulţumim domnului Radu Mazăre pentru tot. Dânsul ne ajută să ne distrăm", a spus tânăra.

Radu Mazăre a mai interpretat rolul lui James Bond, în urmă cu trei ani, într-o prezentare de modă şi tot în 2009 a purtat o uniformă de general german, fiind acuzat şi cercetat pentru port de însemne naziste. De asemenea, anul trecut, la o prezentare de modă în Mamaia, Mazăre a defilat îmbrăcat în toreador.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite