Constanţa: Şapte migranţi sirieni încercau să treacă ilegal graniţa bulgaro-română

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră constănţeni au reţinut, în apropierea frontierei cu Bulgaria, şapte migranţi sirieni - trei bărbaţi, o femeie şi trei minori - care intenţionau să intre ilegal în România. Călăuză le era un cetăţean german.

Poliţiştii de frontieră din cadrul IJPF Constanţa - Sectorul PF Băneasa au oprit pentru verificări, în apropierea frontierei cu Bulgaria, un autoturism marca Fiat Punto, înmatriculat în Germania şi condus de cetăţeanul german Ronald  L., în vârstă de 20 ani.

În maşină se mai aflau şapte persoane, cu vârste cuprinse între 6 şi 30 ani: o persoană  de  sex feminin, trei persoane de sex masculin şi  trei copii, care nu aveau documente de identitate şi nu vorbeau nicio limbă de circulaţie  internaţională. Cercetările au dovedit că cetăţenii sirieni intenţionau să ajungă ilegal în Germania. Cetăţeanului german i-a fost întocmit dosar penal pentru trafic de  migranţi, iar celor patru persoane adulte le-au fost întocmite dosare pentru intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de frontieră pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite