Constanţa: Terapiile cu miere şi ciocolată, cele mai solicitate la SPA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pachetele oferite de SPA-urile de pe litoral în acest sezon sunt destinate atât celor care au nevoie de terapii  medicale, cât şi celor care vor să scape de stres.

„Ideea de bază este că putem trata o boală relaxându-ne, adică înlăturându-i mai întâi cauzele“, explică Mihaela Cucu, director medical la Cocor SPA, în Neptun-Olimp.

Una dintre cele mai căutate ritualuri este Chocolate Decadence, care hidratează pielea şi stimulează producerea de endorfină (hormonul fericirii) sau Peeling Magic Honey, o procedură prin care sunt înlăturate celulele moarte cu ajutorul sării de mare şi al mierii.

Foarte solicitate sunt şi terapiile de cuplu. Ritualul începe cu saună, continuă cu duş tropical sau fresh, continuă cu răsfăţ în cada de hidromasaj apoi cu masaj cu uleiuri topite de flacăra lumânării.

Totul se încheie cu momentele de relaxare asezonate cu şampanie. Ritualul durează mai bine de două ore, timp în care un terapeut se află la dispoziţia cuplului. Masajul cu beţe de bambus, de asemenea, este una dintre cele mai căutate terapii. Tratamentul reduce tensiunea musculară şi psihică, reactivează circulaţia, combate celulita.

„Am venit acum două zile, iar prima impresie este la superlativ. Am fost uimită de amabilitatea oamenilor de aici. Luasem un pachet de şapte zile şi am prelungit la 12. Fac în fiecare zi aqua gim, terapie cu nămol, duş subacval sau băi cu ulei. Am plătit 1.000 de euro pentru mine şi soţul meu, cu pensiune completă. Oferta este mult mai bună decât în străinătate“, spune Ioana Grigore din Bucureşti.

La hotel Cocor, pachetul de relaxare cu şase zile de SPA şi şapte de cazare costă 2.089 de lei, cu pensiune completă. Pachetul SPA Rheuma, destinat celor cu afecţiuni reumatismale, costă 1.926 de lei, pentru şase nopţi.
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite