Constanta: ȘOCANT O femeie și-a aruncat copilul de trei luni într-un canal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: ȘOCANT O femeie și-a aruncat copilul de trei luni într-un canal
Constanta: ȘOCANT O femeie și-a aruncat copilul de trei luni într-un canal

Turiștii aflați duminică seara în Satul de Vacanță din Constanța au fost martorii unei scene șocante: o femeie de 33 de ani a aruncat în canalul care străbate parcul de distracții căruciorul în care se afla fiul ei în vârstă de doar 3 luni.

Martorii spun că Mihaela Cristea, din localitatea constănțeană Lanurile, se plimba prin Satul de Vacanță însoțită de cei doi copii ai săi, o fetiță de aproape doi ani și un băiețel de trei luni care se afla într-un cărucior. În jurul orei 18.00, femeia a ajuns pe podețul de peste canalul care leagă lacul Tăbăcăriei de lacul Siutghiol.

Fără să fie deranjată de numărul foarte mare de oameni aflați în zonă, Mihaela Cristea a luat căruciorul cu tot cu copil și l-a aruncat în apă. Șocați, cei aflați în zonă au sunat de urgență la 112 și au început să strige la femeie. ”Speriată, femeia a sărit în apă și a scos copilul la mal. La locul indicat s-a deplasat și un echipaj de poliție care a reținut-o pe aceasta“, a declarat agent Anda Drăgulescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța.

Oamenii legii spun că femeia a încercat să infirme spusele zecilor de martori susținând că de fapt căruciorul ar fi fost împins în apă de către fata sa. Cu toate acestea, polițiștii au întocmit pe numele Mihaelei Cristea dosar de cercetare penală pentru tentativă de omor.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite