Constanţa: ŞOCANT / UPDATE : Crimă dublă la Corbu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: ŞOCANT / UPDATE : Crimă dublă la Corbu!
Constanţa: ŞOCANT / UPDATE : Crimă dublă la Corbu!

Azi dimineaţă, în jurul orei 5.00, un apel la 112 anunţa izbucnirea unui incendiu în localitatea Corbu. În cel mai scut timp, pompierii au ajuns la faţa locului şi, odată lichidat focul, a urmat descoperirea şocantă.

Cadavrele soţilor Stan şi Gherghina Tache, de 84 şi respectiv 82 de ani, au fost găsite de un  vecin, alertat de flăcări. Tot el a sunat şi la 112. Corpul bătrânei, carbonizat, era în casă, iar al bătrânului de 84 de ani a fost găsit pe scări.

Pompierii au lichidat flăcările şi au constatat că focul a fost pus intenţionat în trei locuri ale gospodăriei, probabil de autorul teribilei crime pentru a-şi acoperi urmele. Doar o singură cameră a ars integral, celelalte două fiind afectate parţial. Anchetatorii au ajuns la concluzia că scopul omorului nu a fost jaful, întrucât, într-una dintre camere, au fost găsite toate economiile bătrânilor, puse la păstrare într-un caiet.

Pe corpurile victimelor au fost găsite urme de violenţă, iar bătrânul avea gâtul tăiat. Se pare că făptaşul a vrut să acopere urmele teribilei crime cu un incendiu.

Nepotul celor doi bătrânei este avocatul constănţean Tiberiu Hodor.

Vom reveni cu amănunte!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite