S-a încheiat cel mai mare triathlon din Europa de Est, la Mamaia GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul competiţiei au fost programate mai multe probe: înot, traseu biciclişti, alergare. Circulaţia în Mamaia a fost oprită în staţiunea Mamaia pe toată durata întrecerii. Furtuna de pe litoral din ziua concursului nu a dat peste cap întrecerile organizate.

Astăzi, peste 600 de participanţi din 8 ţări s-au aliniat la startul celei de-a treia ediţii a Triathlon Challenge, cel mai mare concurs de acest gen organizat în Europa de Est. În timpul concursului, unei sportive i s-a făcut rău, medicii de ambulanţă intervenind de urgenţă pentru a-i acorda primul - ajutor.

Click pe poze pentru galerie foto!

Întrecerea a avut 5 categorii: proba olimpică (înot 1,5km, ciclism - 40 km, alergare - 10 km), sprint (înot - 0,75km, ciclism - 20 km, alergare - 5 km), ştafetă (echipe alcătuite din trei participanţi, pe distanţele de la sprint), Corporate Challenge (ştafetă pentru angajaţii corporate) şi Trikids Challenge (triatlon pentru copii). Ultima este o premieră în România. Au concurat copii cu vârste între 6 şi 14 ani.

Răzvan Florea, marele absent

Cu multe zile înainte de start, toate locurile au fost ocupate . Cu o zi înainte de concurs doar la Trikids Challenge - triatlonul pentru copii - mai erau locuri libere. Vlad Stoica, preşedintele clubului sportiv organizator Smart Altelic a spus că cel mai mult îl bucură faptul că locurile s-au epuizat cu mult timp înainte şi crede că dacă ar fi fost disponibile 1.000 de locuri, toate s-ar fi ocupat.

Click pe poze pentru galerie foto!

Printre ei nu s-a aflat însă unul dintre marii favoriţi, singurul medaliat olimpic din istoria înotului masculin românesc, Răzvan Florea, care s-a accidentat în timpul unui antrenament de mountain bike, la munte, fracturându-şi mâna dreaptă.

Cu toate acestea, el s-a aflat în public, susţinându-şi favoriţii.

În schimb, la start au fost prezenţi foşti sportivi de performanţă, directori şi preşedinţi de multinaţionale, companii mici şi mijlocii din toată ţara şi cinci echipe de bloggeri. Cel mai tânăr concurent are doar 5 ani, iar cel mai în vârstă a împlinit 70 de ani.

image
image
image
image
image
image

Citiţi mai multe în !

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite