S-a deschis Târgul estival de carte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, în parcul Cercului Militar, mai multe edituri au venit cu cele mai bune titluri. La evenimentul ajuns la cea de-a XIV-a ediţie s-a lansat ziarul  „Weekend Adevărul“. Totodată, a avut loc o degustare de vinuri produse de cramele „Vinuri de Măcin“

La acest târg de carte s-a lansat „Weekend Adevărul“, o publicaţie nouă ce va fi găsită la chişcurile de ziare sâmbăta şi duminica. Ziarul are 128 de pagini, dintre care un sfert acoperă partea de actualitate, iar restul prezintă secţiuni ce tratează teme precum Viaţa, Timp liber, Cultură, şi altele.

Practic, suplimentele pe care cititorii „Adevărul" le cumpărau, până acum, în timpul săptămânii sunt disponibile din aceast weekend într-un singur produs. Partea de noutate a acestei publicaţii sunt secţiunile „Pentru ea" - tendinţe, shopping, noutăţi -, Casă&Grădină şi Voiaj.

Cărţile pentru copii, cele mai căutate

Turişti dar şi localnici au venit sâmbătă seara în faţa Cercului Militar din Mangalia, pentru a-şi completa colecţia de carte. În vreme ce micuţii au luat cu asalt standurile de cărţi pentru copii, părinţii au ales romane de dragoste, o lectură tocmai bună pentru plajă. Alţii, au cumpărat lecturi obligatorii pentru şcoală. 

Târgul va fi deschis până pe data de 7 august.

Citiți mai multe despre Târgul estival de carte în cotidianul   de mâine.

Ştampilă Constanţa
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite