A condus beat, a lovit două mașini și a căzut lat în fața polițiștilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr care s-a urcat băut la volan a provocat un accident rutier la intersecția străzii Zorelelor cu bulevardul Mamaia.

Deși cu greu se mai putea ține pe picioare, Răzvan Bar s-a urcat la volanul mașinii sale, un Volkswagen Passat (CT 55 BAR), și a pornit la drum pe străzile Constanței. În această dimineață, în jurul orei 7.45, la semaforul intersecției Zorelelor cu bulevardul Mamaia, în zona Delfinariu, tânărul intrat din plin, fără urmă de frânare, în spatele unui Ford Focus (CT 01 RCL). Fordul a fost proiectat într-o Skoda ce se afla în față.

image

În Ford se aflau două persoane, care au scăpat nevătămate. Răzvan Bar a fost protejat de airbag-urile mașinii și a scăpat fără nicio zgârietură, deși impactul a fost puternic. Tânărul era incoerent cu polițiștii veniți să cerceteze accidentul și nu a fost în stare să sufle în aparatul Dragger. Când a încercat să coboare din mașină, șoferul și-a pierdut echilibrul și a căzut lat pe asfalt în fața polițiștilor. El a fost dus la Spitalul Județean pentru recoltarea probelor biologice.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite