S-a lăsat de pus şindrilă ca să facă publicitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

El spune că şi-a găsit de lucru în fiecare vară la mare, pentru că se construieşte continuu. Vara aceasta însă, patronul nu a mai avut nevoie de el la acoperişuri, ci l-a pus să-i promoveze

El spune că şi-a găsit de lucru în fiecare vară la mare, pentru că se construieşte continuu. Vara aceasta însă, patronul nu a mai avut nevoie de el la acoperişuri, ci l-a pus să-i promoveze afacerea.
Bătrânul, care se ţine foarte bine, nu s-a supărat că trebuie să facă altceva, atât timp cât e plătit mult mai bine. Tot ce trebuie să facă este să se plimbe pe plajă, împreună cu un tânăr din Bucureşti, cu câte o portavoce în mână şi să facă publicitate unei terase cu specific tradiţional. Amândoi sunt îmbrăcaţi în costum popular şi încearcă să-i surprindă pe turişti cu replici deocheate: "Pentru fetele care s-au cuplat cu moşi avem ciorbă de cocoş, pentru soacre, limbă friptă. Pentru fetele care ţin la siluetă avem apă de la chiuvetă". Cei doi spun că şi-au compus singuri textele şi că unele dintre ele sunt doar inspiraţie de moment. Ei cred că lumea care aude strigând nu are cum să nu fie atrasă de mesajele lor. "Pentru cei slabi avem ciorbă de burtă. Dacă bei ţuică de prune, ai gagicile mai bune", se mai aude din portavoce. Deşi a deschis de puţin timp terasa, patronul a reuşit să aibă o vânzare foarte bună, iar chelnerii se declară şi ei mulţumiţi de bacşişurile pe care le primesc.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite