Constanta: Navele de croazieră aduc turişti străini în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Navele de croazieră aduc turişti străini în România
Constanta: Navele de croazieră aduc turişti străini în România

Până la sfârşitul anului sunt aşteptate mai multe vapoare de lux care vor transporta 12.000 de turişti din diferite ţări. Ei vizitează atât litoralul cât şi staţiunile de la munte, iar autorităţile speră să fie un semn bun pentru turism.

Două nave de pasageri au acostat săptămâna aceasta în dana pasageri a Portului Constanţa. Vasul de croazieră Crystal Serenity a avut la bord aproximativ 600 de turişti.

Înainte să plece spre Odessa cu un avion charter, ei au vizitat Constanţa, staţiunea Mamaia, cetatea Histria, Bucureşti, dar şi localitatea Bran din Braşov. O altă navă de mare capacitate, Costa Europa care s-a aflat în terminalul de pasageri al Portului Constanţa a transportat 1.387de turişti în cea mai mare parte cetăţeni italieni.

Nava aparţine companiei italiene  Costa Crociere care în ultimii ani a avut mai două acostări în Portul Constanţa. Pentru anul viitor, compania italiană estimează alte patru vizite în port.

În terminalul de pasageri al Portului Constanţa sunt aşteptate să sosească până la sfârşitul acestui an, alte cinci nave de croazieră: Le Levant, Norwegian Jade, Kristina Regina, Discovery, Astor, iar autorităţile portuare estimează prezenţa a 12.000 de turişti care vor veni să viziteze România.
 


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite