Rezultate Titularizare 2011 Constanţa: „De 7 ani dau titularizarea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Statisticile examenului de titularizare sunt dure: 204 candidaţi au obţinut note între 1 şi 5, în timp ce 261 au luat note peste 7. În judeţul Constanţa, 992 de candidaţi au susţinut examenul de titularizare, fiind scoase la concurs 210 posturi titularizabile.

La 4 august, profesorii suplinitori care nu au obţinut nota 5 la examenul de titularizare pot participa la o testare locală, unde vor încerca să obţină un post în judeţul Constanţa.

Trei facultăţi, nicio catedră

Pe unii profesori, gradul de dificultate al subiectelor i-a învins. Prof. Ion Bărbat a absolvit trei făcultăţi: Politehnica - Tehnologia Construcţiilor Radio, la Bucureşti, Facultatea de Construcţii - Educaţie Tehnologică, tot în Capitală şi Facultatea de Informatică, la Universitatea „Ovidius“.

Au fost afișate rezultatele examenului de titularizare 2011!

De 7 ani se prezintă conştiincios la examenul de titularizare. Nu a reuşit să obţină nota necesară nici de această dată, pentru că, aşa cum ne mărturiseşte, subiectele i s-au părut dificile. „Noi predăm ceva la oră, iar ei ne dau la examen altceva“, spune dascălul care predă Educaţia Tehnologică şi Informatica la Liceul „Radu Prişcu“ din Dobromir. Este nemulţumit de modul în care sunt concepute subiectele. „E o presiune foarte mare, indusă de situaţia de la bacalaureat. Era de aşteptat să se întâmple asta“, a spus profesorul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite