Revoluţionarii se dezic de evenimentele de la Monumentul Marinarului Necunoscut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz a primit în cursul zilei punctul de vedere al Federației Revoluționarilor Constanța, prin care aceștia se dezic de comportamentul unor așa-ziși revoluționari la ceremonialul de depunere de coroane de flori desfășurat în ieri, la Monumentul Marinarului Necunoscut.

Scandal la Ziua Marinei în Constanţa. Protestatarii au rupt cordonul de ordine şi au scandat lozinci anti-Băsescu UPDATE VIDEO

„Am toată aprecierea pentru toate organizațiile de revoluționari din Constanța, care an de an, la fiecare eveniment de importanță locală și națională ne sunt parteneri și sprijin în organizarea și desfășurarea ceremoniilor publice. Salut luarea lor de poziție față de un comportament nedemn și lipsit de respect pentru memoria eroilor marinari, care a fost umbrită de incidentul provocat duminică“, a declarat Claudiu Palaz.

La punctul de vedere al Federaţiei Revoluţionarilor se raliază Asociația Luptătorilor din Decembrie 1989 și Asociația Revoluționarilor din Decembrie 1989.

Duminică, fostul lider al minerilor, Miron Cozma, a iscat un scandal pe faleza Cazinoului din Constanța, unde s-au depus coroane la Monumentul Marinarului. El s-a supărat că nu a fost invitat la ceremonia oficială şi, mai mult, pentru că nu au apucat să mai depună coroane de flori în cadru oficial, a aruncat florile în apă.

„Am primit o invitaţie de participare la eveniment din partea lui Nicolae Mavrodin, vicepreşedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor. Am fost trecuţi şi pe listă, pentru ca apoi să aflăm cu stupoare că ceremoniile se încheiaseră. Am fost interzişi de la depunerile de coroane, bănuiesc, printr-un ordin de sus. Mă gândesc dacă să-i dau în judecată pe şeful Jandarmeriei Române şi pe cel al Jandarmeriei de la Constanţa“, a declarat, ieri, Miron Cozma.

„Nu mi-e teamă că autorităţile se vor folosi de aceste evenimente pentru a mă trimite înapoi după gratii. Nu au ce să-mi facă. Eu nu am averi şi nici afaceri. Trăiesc din pensie. Şi nu le-aş dori să încerce să-mi facă ceva, pentru că m-am făcut mai rău“, a adăugat acesta.

Citeşte şi

Miron Cozma, scandal la festivitățile de duminică ale Zilei Marinei VIDEO

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite