Revista „Ştiinţă şi Tehnică“, lansată de Alexandru Mironov la Mangalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, în sala de spectacole a Casei de Cultură din Mangalia, prof. Alexandru Mironov a relansat revista „Ştiinţă şi tehnică“ în faţa a zeci de participanţi: medici, profesori, ingineri, elevi şi părinţi din localitate.

Alexandru Mironov a susţinut în faţa participanţilor o lecţie interactivă despre evoluţia exponenţială a lumii tehnice şi, în general, despre progresul extrem de rapid al omenirii. Timp de aproximativ două ore, publicul a aflat numeroase informaţii despre principalele descoperiri din lumea ştiinţei, dar şi despre „Ştiinţa comunicării. Comunicarea ştiinţei“.

În mod cert, cadrele didactice prezente au acumulat informaţii preţioase pentru elevii lor. A vorbit apoi despre revista „Ştiinţă şi tehnică“, la redactarea căreia participă nume mari din cercetarea românească şi despre cât de importantă este studierea activă, practică a ştiinţelor în şcoli.

Manifestarea s-a încheiat cu o dezbatere privind similitudinile existente între mediul macroscopic şi cel microscopic, între diverse domenii ale ştiinţei, de la medicină şi inginerie, la fizică didactică şi fizică aplicată.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite