Constanta: Un angajat al Regiei de Apă a fost agresat de un localnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii instituţiei spun că au făcut plângere penală după ce juristul regiei a mers la locuinţa unui abonat de la care trebuia să recupereze un debit, dar a fost luat la bătaie.

Incidentul s-a petrecut, în această după-amiază, în localitatea Ovidiu unde juristul Alexandru Enache a mers la locuinţa unui abonat pentru recuperarea unui debit de 900 lei, din care 250 lei urmau să fie recuperaţi în baza unei sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile.

 „Ajuns la faţa locului, angajatul SC RAJA SA Constanţa a fost agresat fizic şi verbal. Deranjat de la o partidă de remi cu prietenii, Memet Iusein a devenit agresiv când  a aflat că angajatul RAJA venise pentru plata consumului de apă“, spune purtătorul de cuvânt al regiei, Irina Oprea. Angajatul ar fi încercat să se retragă, dar a fost urmărit până în stradă unde a reuşit în cele din urmă să plece cu maşina regiei

 „Juristul societăţii, Alexandru Enache s-a ales în urma agresiunii suferite cu mai multe traumatisme în zona feţei, cu buza si arcada sparte, leziuni certificate şi de către reprezentanţii de la medicina legală“, mai spune Irina Oprea. Reprezentanţii instituţiei spun că a fost depusă o plângere penală pentru agresiune la poliţia Ovidiu.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite