Constanţa: (VIDEO) Nouă tineri, prinşi cu Regenon şi cannabis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: (VIDEO) Nouă tineri, prinşi cu Regenon şi cannabis
Constanţa: (VIDEO) Nouă tineri, prinşi cu Regenon şi cannabis

Poliţiştii Serviciului Antidrog Constanţa au surprins în flagrant nouă tineri, care aveam droguri asupra lor pentru consum propriu. Este vorba despre aproximativ 70 de comprimate de Regenon şi şase grame de cannabis.

Flagrantul a fost organizat în zilele de 15 şi 16 iunie în staţiunea Mamaia, iar în urma verificărilor, au fost surprinşi în flagrant nouă tineri, în zona unui beach-bar. T.P. avea asupra sa 10 comprimate de Regenon, la fel ca şi M.M..

A.M. deţinea tot 10 comprimate de Regenon şi o tigaretă, confecţionată artizanal, ce conţinea aproximativ 0,5 grame de cannabis. R.M. avea la el 25 de comprimate din acelaşi drog şi aproximativ un gram cannabis, iar M.M. deţinea aproximativ un gram cannabis.

Poliţiştii au mai găsit asupra lui O.S. 12 comprimate de Regenon, iar asupra lui D.I. un gram de cannabis. Alţi doi tineri, cetăţeni bulgari,  P.I. şi V.R. aveau asupra lor un gram de cannabis şi trei ţigarete confecţionate artizanal, ce conţineanu cantitatea de aproximativ 1,5 grame de cannabis.

Toţi cei nouă tineri sunt cercetaţi de poliţiştii antidrog şi procurorii DIICOT în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu Ei riscă pedepse cu închisoare de la 6 luni la 2 ani.
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite