Constanţa: „Regele“ Hagi, milionarul constănţean pentru locul 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: „Regele“ Hagi, milionarul constănţean pentru locul 10
Constanţa: „Regele“ Hagi, milionarul constănţean pentru locul 10

Adevărul de Seară v-a prezentat în ultimele ediţii ocupanţii primelor nouă locuri în topul celor mai bogaţi constănţeni: pe primul loc se află Gabriel Comănescu (42 de ani), urmat de Gheorghe Bosînceanu (53 de ani), Corneliu Idu (59 de ani), Adolf Bâclea (58 de ani), Niculae (54 de ani) şi Ion Duşu (51 de ani), Lucian Lazia (55 de ani) şi Grigore Comănescu (51 de ani), Dumitru Martin (49 de ani) şi Paul Mihai Precup (40 de ani)

30-35 DE MILIOANE DE EURO

Gheorghe Hagi, 44 de ani

Academia de fotbal, cel mai important proiect

Cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, Gheorghe Hagi, a investit o mare parte din banii câştigaţi în cariera de jucător în câteva afaceri. Cel mai cunoscut business al său este Hotelul Iaki din Mamaia, care aduce anual un profit de 1,5 - 1,7 milioane de euro. Evaluat de specialişti la aproximativ 25 de milioane de euro, stabilimentul de patru stele a căpătat o faţă nouă după ce a fost preluat de Hagi.

10 milioane de euro investite în Academie

Pe lângă proiectele imobiliare în care este implicat, alături de cumnatul său Gică Popescu, Hagi este acum foarte preocupat cu cel mai important proiect al său, după cum chiar el a spus, Acadamia de Fotbal „Gheorghe Hagi“. Gică a achiziţionat 10 hectare de pământ la ieşirea din Constanţa, spre localitatea Ovidiu, şi a demarat deja lucrările de construcţie în acest proiect, în care este dispus să investească zece milioane de euro.

Baza sportivă va avea trei secţii, o şcoală de fotbal, o academie şi un club de fotbal. Pe lângă cele zece terenuri de fotbal, proiectul mai cuprinde un hotel, un restaurant şi o şcoală, unde vor învăţa copiii care vor fi selectaţi la academie. La „grupa mică“ (6 - 7 ani) vor fi antrenaţi 50 de copii. La şcoala de fotbal vor fi antrenaţi copiii cu vârste cuprinse între 7 - 13 ani, iar academia se adresează adolescenţilor de la 13 la 18 ani. Tinerii cu vârste între 17 şi 25 de ani vor fi antrenaţi în cadrul clubului de fotbal.

Contractele de publicitate i-au majorat veniturile

Pe lângă aceste afaceri, Hagi mai are diverse contracte de publicitate cu firme ca BMW, BRD, Texaco, Coca-Cola, Gilette sau Vodafone, care l-au ajutat să-şi rotunjească veniturile, care sunt estimate la aproximativ 47 de milioane de euro.

Citiţi în Adevărul de Seară de astăzi investiţiile pe care Gheorghe Hagi le-a făcut pentru comunitatea locală!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite