Constanţa: Record de turişti pe litoral!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile au anunţat că în acest weekend în staţiunile de pe litoral se află aproape 130.000 de turişti, unităţile de cazare fiind ocupate în proporţie de 100%. Cei mai mulţi au ales Mangalia şi Saturn.

În sudul litoralului se află în prezent peste 75.000 de turişti, dintre care aproape 39.000 în Mangalia şi Saturn. Foarte aglomerată este şi staţiunea Costineşti, unde sunt înregistraţi oficial peste 20.000 de turişti.

„Putem considera că acesta este cel mai aglomerat weekend în sudul litoralului, în sezonul estival 2009“, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral Delta Dunării.
Informaţiile furnizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie arată că în Mamaia sunt cazaţi peste 28.000 de turişti, iar în Constanţa şi Năvodari -  peste 7.000 de persoane.

Evenimentele din acest weekend au atras turiştii pe litoralul românesc. În sud, pe plaja dintre Venus şi Saturn, are loc diseară Liberty Parade , cel mai mare fenomen dance de stradă din România. În staţiunea Mamaia începe, la ora 20.30, Mamaia Milano Nights, un show de muzică şi modă. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite