Constanţa: Ziua Recoltei ţine o săptămână!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Ziua Recoltei ţine o săptămână!
Constanţa: Ziua Recoltei ţine o săptămână!

Evenimentul se desfăşoară de mâine şi până pe 11 octombrie la Pavilionul Expoziţional. Au fost amenajate standuri pentru legume, fructe, lactate, panificaţie şi vin, dar şi ţarcuri pentru animale, iar copiii vor fi plimbaţi cu ponei.

Pregătirile pentru Ziua Recoltei aproape s-au încheiat şi în ultimele zile s-a lucrat de zor la amenajarea standurilor atât din incinta pavilionul expoziţional cât şi din vecinătate. Un cort imens a fost amplasat în apropiere, iar scena unde timp de o săptămână vor avea loc spectacole de muzică poluare a fost montată.

Deschiderea oficială a manifestării va avea loc mâine, la ora 11.30, iar închiderea este programată pentru 11 octombrie, la ora 20.00. La eveniment sunt aşteptaţi peste 500 de producători agricoli din Constanţa şi judeţele învecinate, care vor expune pe o suprafaţă de peste 30.000 de metri pătraţi în incinta Pavilionului Expoziţional.

Mici şi bere

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa care organizează Ziua Recoltei spun că participanţii vor expune în şase zone şi vor fi prezenţi producători şi procesatori de lactate, carne, panificaţie, vinificaţie, apicultură. Vor mai veni şi meşteri populari, producători de legume şi fructe, dar şi un sector pentru grătare cu mici, bere şi vin. Mai sunt amenajate spaţii pentru utilaje agricole, dar şi ţarcuri pentru animale domestice şi păsări.

Pe scena amenajată special vor concerta cântăreţi de muzică populară, printre care Florea Calotă, Nicolae Mureşan, Veta Biriş, Irina Loghin şi ansambluri folcorice din Dobrogea, Turcia şi Slovenia. La Ziua Recoltei, vizitatorii vor avea ocazia să asiste la demonstraţii de dresaj cu câini, plimbări cu ponei şi demonstraţii cu armăsarii hergheliei de la Mangalia.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite