Răsăritul îi aduce pe turişti pe plajă de la ora 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

la sănătatea copiilor şi îi aduc să facă aerosol, fie că sunt tineri care tocmai se întorc din locul unde s-au distrat toată noaptea, oamenii sunt atraşi de magia răsăritului.Aerosolul

la sănătatea copiilor şi îi aduc să facă aerosol, fie că sunt tineri care tocmai se întorc din locul unde s-au distrat toată noaptea, oamenii sunt atraşi de magia răsăritului.

Aerosolul este benefic, indiferent de vârstă
"Eu am venit pentru fetiţă, să facă aerosol, ne-a recomandat doctorul. Dacă tot sunt obişnuită să mă trezesc dimineaţa, am zis că ar trebui să venim pe plajă în fiecare zi şi până acum aşa am făcut. Mai greu a fost să o trezesc pe asta mică, ea voia să doarmă, dar i-am spus că o să fie frumos, o să facem poze şi o să-i placă. După asta vom merge să mâncăm şi ne întoarcem la plajă ca să găsim un loc bun unde să stăm", ne-a spus o mămică venită pe plajă cu fetiţa ei. Alţi părinţi cred că "aerul de dimineaţă face bine chiar dacă eşti sănătos. Noi îi aducem pe copii în fiecare dimineaţă, n-am avut probleme cu ei până acum, dar suntem siguri că puţin aerosol o să îi ajute".

O clipă de linişte după distracţia din discotecă
Majoritatea tinerilor pe care-i întâlneşti pe plajă la răsărit vin aici să-şi revină puţin, după ce s-au distrat în cluburi toată noaptea. "Noi venim de la discotecă şi am zis că, dacă tot ne întoarcem la ora asta, să venim pe plajă să vedem şi răsăritul. Dacă am fi apucat să ne culcăm, nu ne mai trezeam noi! Nu am venit în niciun caz pentru aerosol sau mai ştiu eu ce tratamente. Mi se pare o tâmpenie, ce bine poate să-ţi facă să stai pe plajă în fiecare zi de la 5? Pe mine mă aducea bunica, dar nu mi-a plăcut niciodată", spune Mihai, un tânăr de 25 de ani venit la mare pentru a se simţi bine.

Răsăritul - cea mai bună ocazie pentru declaraţii de dragoste
Dimineaţa, la prima oră, pe plajă se pot vedea şi multe cupluri. Pentru îndrăgostiţi, o plimbare sub lumina soarelui ieşind din mare este o ocazie nemaipomenită pentru declaraţii de dragoste. "Nouă ni se pare romantic. De când suntem la mare, e prima dată când ne trezim aşa de dimineaţă, dar am zis că trebuie să încercăm", ne-au spus Adela şi Vlad, încântaţi de peisaj.

Soarele ieşind din mare - o privelişte care nu merită ratată
"Am venit doar să văd răsăritul. Nu am mai fost de mult la mare şi îmi place peisajul. Este o vedere superbă. Felul în care se colorează cerul... şi soarele care este perfect rotund... E superb, altceva nu pot să mai spun", susţine Alexandra. Iar o bunicuţă ne-a spus: "Îmi place să văd soarele dimineaţa. Am venit singură pentru că soţul a rămas în cameră cu nepoţeii, că e puţin răcoare pentru ei în dimineaţa asta, dar în alte zile i-am luat, că le face bine. şi lui îi place răsăritul, dar m-a lăsat pe mine să vin acum." O dimineaţă pe plajă, imaginea soarelui care iese din apă, aerul proaspăt care are proprietăţi curative pot fi motive care să determine pe oricine să încerce măcar o dată să se trezească de dimineaţă, chiar şi în concediu. Toţi cei care au făcut asta nu au regretat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite