Puya a fost huiduit şi atacat cu sticle pe scena festivalului „Folk You“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapper-ul Puya a fost huiduit aseară pe scena festivalului „Folk You“ din Vama Veche. Deranjaţi că stilul lui de muzică nu are nicio legătură cu folk-ul, spectatorii l-au înjurat şi au aruncat spre el cu ce au găsit la îndemână şi au încercat să-l dea jos de pe scenă. A fost cea de-a treia seară a festivalului.

Puya şi-a terminat recitalul chiar dacă a fost atacat cu sticle, înjurat, iar în lipsă de alte obiecte o parte dintre spectatori s-au dezbrăcat şi au aruncat spre el cu tricourile. „Pleacă de aici! E un festival de folk! Nu ai ce căuta!“, au strigat cei peste 3000 de spectatori.

Puya nu a fost singurul rapper invitat de organizatori la festivalul „Folk You - Florian Pitiş“: printre invitaţi s-a numărat şi „Guess Who“, care însă nu au avut parte de acelaşi tratament din partea publicului.

Festivalul se încheie în această seară cu Mirona Pascu, Ducu Hotima, Andrei Păunescu + Totuşi, Maya, „Ţapinarii“, „Celelalte Cuvinte“, Ducu Bertzi & Mihai Neniţă.  Festivalul se va încheia printr-un recital susținut de soliștii trupei „Vama“.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite