Constanta: Mihaela Rădulescu şi-a deschis magazin cu hăinuţe pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Mihaela Rădulescu şi-a deschis magazin cu hăinuţe pentru copii
Constanta: Mihaela Rădulescu şi-a deschis magazin cu hăinuţe pentru copii

Vedeta a inaugurat, astăzi, primul magazin de haine pentru copii la City Park din Constanţa. Cumpărătorii s-au înghesuit să cumpere produsele proaspăt scoase pe piaţă care poartă marca Ayan, dar au vrut şi autografe şi poze cu cei doi.

La deschiderea magazinului „Picioru’ gras“ a venit şi Elan Schwartzenberg care a ajutat-o pe Mihaela să ţină panglica inaugurală care a fost tăiată de Ayan.

 „Materialele din care sunt făcute hainele sunt naturale, nu o să găsiţi nimic din plastic, iar design-ul îmi aparţine chiar dacă nu am mai făcut asta niciodată“ , a mărturisit Mihaela. Interiorul arată ca într-o poveste şi la fel şi cabina de probă unde cei mici se pot adăposti în spatele unor panouri colorate Ayan a fost cel care a explicat de ce noul magazin se numeşte „Picioru’ gras“ pentru că aşa îl alinta tatăl său când era mai mic.

Ea a mai dezvăluit că se gândea de mai multă vreme la o astfel de afacere, iar  următorul magazin pe care îl va deschide va fi în Monte Carlo unde vor fi promovate mărfurile româneşti.

Hăinuţele sunt fabricate în Suceava şi o pereche de pantaloni pentru un copil ajunge la 65 de lei, o cravată este 19 lei, o pălărie costă 29 de lei, iar o cămaşă poate ajunge şi la 95 de lei.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară de mâine

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite