FOTO Radu Mazăre a ajuns la mitingul de la Bucureşti. Protestatarii au fost costumaţi în stilul Che Guevara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii, reprezentanţii Uniunii Social Liberale, au dat adunarea pe platoul de lângă Sala Sporturilor, iar oamenii au început să se adune încă de la primele ore ale dimineţii.

UPDATE ora 15.45 Radu Mazăre şi protestatarii din Constanţa sunt în fruntea demonstraţiilor anti Băsescu. „Am venit însoţit de 70 de tineri pe care i-am găsit protestând atunci când m-am întors din junglă“, a spus Mazăre.

UPDATE ora 13.30 Chiar dacă grosul protestatarilor au plecat spre Bucureşti, manifestările în Constanţa nu se opresc. Peste 200 de oameni s-au strâns în jurul orei 13.30 în parcul din cartierul Tomis I. Oamenii poartă pancarde şi au plecat scandând lozinci către Prefectura Constanţa.

UPDATE ora 10.20 Câteva sute de constănţeni au plecat spre Bucureşti în frunte cu primarul Constanţei.

UPDATE ora 10.15 Radu Mazăre a spus că pleacă la miting pentru a manifesta alături de ceilalţi protestarari. „Mergem să-l dăm jos pe «piticu» şi pe «chioru» şi pentru alegeri anticipate. Apoi vom vedea ce vom face mai departe. Eu aş scoate de tot taxa auto!“, a declarat primarul pentru Adevărul Constanţa.

image

UPDATE ora10.00 Protestatarii care vor pleca la Bucureşti au primit din partea organizatorilor şepci roşii şi haine kaki pentru a fi costumaţi în stil Che Guevara.

Primarul Radu Mazăre a declarat că va însoţi cele câteva sute de protestatari din Constanţa. Plecarea este programată la ora 10.00. organizatorii au pus la dipoziţia constănţenilor mai multe autocare.

De altfel, Mazăre a participat şi la protestul organizat în faţa Prefecturii Constanţa. El şi-a făcut apariţia marţi seara în mijlocul mulţimii. Mazăre și-a amintit că a protestat și el acum 20 de ani în fața Universității. „Da, sunt și eu protestatar, sunt huligan așa cum am fost și golan, acum 20 de ani în piața Universității”, a declarat Mazăre în fața Prefecturii. El a spus că la acel moment l-au huiduit zile în șir pe Iliescu, care era comunist, însă acesta i-a lăsat să demonstreze și să își spună opinia. „Băsescu nici asta nu ne lasă să facem”, a mai afirmat el.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite