UPDATE Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, implicat într-un accident pe Autostrada Soarelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentantul ISU a declarat pentru „Adevărul de Seară“ Constanţa  că se simte bine. Paula acuză doar o durere de cap, însă nu a suferit alte răni.

UPDATE „Tot ce îmi amintesc este că asfaltul era uscat şi am dat peste un pod de gheaţă, care m-a aruncat în afara carosabilului. Îmi mai amintesc că am fost scoasă de şoferii care erau în spatele meu. Maşina nu s-a răsturnat“, a declarat Paula Anghel.

Tânăra se îndrepta spre Bucureşti, unde era programată la un control de specialitate pentru coloana vertebrală.

Accidentul s-a produs la ora 21.40, în apropiere de Feteşti, la kilometrul 55, dinspre Constanţa spre Bucureşti. „Viscolea la sol şi a pierdut controlul direcţiei“, a declarat inspectorul Ion Ilinca, şeful Poliţiei Autostrăzi. Autoturismul pe care îl conducea Paula Anghel, un Peugeot 307, s-a tamponat de parapeţii de protecţie ce separă cele două sensuri de mers şi a ricoşat în şanţul de pe marginea drumului.

Imediat după producerea accidentului, maşina purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea a luat foc. Conducătoarea auto a fost salvată la timp de ceilalţi şoferi. Ea a fost transportată la Spitalul Floreasca din Capitală, pentru mai multe investigaţii de specialitate. Paula Anghel a suferit contuzii, dar este în afara oricărui pericol.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite