Publicistul Grigore Cartianu îşi lansează cartea la librăria „Adevărul“ Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Volumul „Sfârşitul Ceauşeştilor – Cum să mori împuşcat ca un animal sălbatic“ va fi prezentat în cea mai nouă librărie Adevărul, deschisă în zona centrală a municipiului Constanţa, invitaţi fiind mai mulţi scriitori dobrogeni.

Evenimentul se va desfăşura cu prilejul inaugurării primei librării „Adevărul“ din municipiul Constanţa, situată pe bulevardul Tomis la numărul 117. Librăria „Adevărul“ este cea de-a opta din ţară şi este amplasată în zona centrală a oraşului, într-un spaţiu modern. 
Publicistul Grigore Cartianu se va afla la Constanţa începând cu ora 11.00, iar după lansare va oferi, timp de trei ore, autografe cititorilor volumului ce prezintă mărturii inedite despre moartea Ceauşeştilor.


„Această carte este povestea dramatică, ridicolă şi grotescă a sfârşitului celor două personaje care se credeau nemuritoare: Nicolae şi Elena Ceauşescu“, a declarat jurnalistul Grigore Cartianu.

Succes

Volumul s-a bucurat de un mare succes la târgurile de carte Bookfest din Bucureşti  şi Gaudeamus Mamaia. La Bookfest, au fost vândute peste 2.100 de exemplare, de 2,3 ori mai mult faţă de următoarea clasată, iar la Gaudeamus cartea „Sfârşitul Ceauşeştilor“ a fost votată de public drept cel mai râvnit volum. Cartea poate fi achiziţionată de la Librăria „Adevărul“, la preţul de 14.95 lei.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite