Protest pe plaja din staţiunea 2 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zecile de turişti care au venit pe plaja din staţiunea 2 Mai, ieri-dimineaţă, au declanşat un protest spontan după ce au văzut zona plină cu şezlonguri, oamenii neavând unde să-şi mai

Zecile de turişti care au venit pe plaja din staţiunea 2 Mai, ieri-dimineaţă, au declanşat un protest spontan după ce au văzut zona plină cu şezlonguri, oamenii neavând unde să-şi mai întindă cearşafurile. Protestatarii au apelat la primarul localităţii Limanu, Nicolae Iustin Urdea, care administrează şi staţiunile 2 Mai şi Vama Veche.
Edilul s-a declarat surprins că în zona optimă a plajei fuseseră amplasate, peste noapte, aproximativ 200 de şezlonguri. Urdea, ajutat de câţiva angajaţi ai primăriei şi de turişti, a început să îndepărteze şezlongurile de pe plajă. Primarul a declarat că este inadmisibil ca firma să pună acum sutele de şezlonguri pe plajă, în condiţiile în care "operatorul nu s-a ocupat deloc de curăţenia şi dotarea plajei măcar cu coşuri de gunoi", obligaţii contractuale pe care le are după ce a concesionat plaja de la Direcţia Apelor Dobrogea Litoral (DADL). În jurul prânzului, reprezentanţii firmei au amplasat din nou şezlongurile pe plajă şi, potrivit lui Nicolae Urdea, el a fost anunţat că va fi acţionat în instanţă pentru cele petrecute ieri.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite