Constanţa: Promoţii şi reduceri de vacanţă la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Promoţii şi reduceri de vacanţă la mall
Constanţa: Promoţii şi reduceri de vacanţă la mall

Mall-ul din Constanţa va fi deschis în această vară până la miezul nopţii, iar, în anumite seri, chiar şi până la ora 2.00. În această vară, turiştii şi constănţenii vor beneficia de mai multe zile cu reduceri. Astăzi, mâine şi poimâine magazinele de la City Park Mall vor oferi reduceri substanţiale. Şi zilele de 24, 25 iulie şi 7, 8, 9, 21, 22, 23 august sunt declarate Stock Days, zile în care magazinele au lichidări d

Pe 17 şi pe 31 iulie, mall-ul este deschis până la ora 2.00, iar pe 18 iulie, pe 1 şi 29 august, între orele 18.00 şi 22.00, magazinele oferă promoţii. La City Park Mall turiştii găsesc branduri importante, printre care Mango, Debenhams, Bigotti, Cavaliere, Guess, Zara, Lee Cooper, Oviesse, Cellini şi Swarovski. La Mango sunt reduceri de până la 70%, iar la Leonardo, Debenhams, Oviesse, Orsay şi Steilmann - până la 50%.

Spectacole pentru copii

În fiecare săptămână, la City Park Mall sunt programate spectacole pentru copii. Diseară, de la ora 17.00, este programat un spectacol de teatru de păpuşi, iar sâmbătă, la ora 11.00, începe o petrecere cu clovni. Duminică, la aceeaşi oră, va avea loc un spectacol de magie, iar seara, la ora 17.00, copiii sunt invitaţi la atelierul de creaţie. Activităţile se desfăşoară la Sky Level.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite