Proiectul internațional ”Schimb de Carte Ortodoxă” găzduit la Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii au avut prilejul să adreseze întrebări invitatului
Elevii au avut prilejul să adreseze întrebări invitatului

Proiectul Internațional “Schimb de Carte Ortodoxă”, organizat de catre Asociația Orthograffiti, a ajuns la cea de-a șasea întâlnire. Etapa de astăzi a fost găzduită de Colegiul Național “Mircea cel Bătrân”.

Invitatul special de astăzi a fost Pr.Protos.Asist.Univ.Dr. Maxim Vlad, care a vorbit despre importanța citirii cărților ortodoxe, aplicarea învățămintelor în viața de azi, precum și importanța și beneficiul școlii. A prezentat cărți precum: “Familia, ultimul bastion – răspunderi la întrebări ale tinerilor” de Pr.Maxim Kozlov, “Ortodoxia și problema banilor” Trad. Din lb.rusa de Adrian Tanasescu – Vlas și “Viața de Familie” tradusă același autor.

La începutul evenimentului, Cristian Tănase, președintele Filialei Constanța a prezentat istoricul acestui proiect, precum și impresii de la alte centre unde s-a mai organizat, și cum a fost preceput de către tineri.

Spre sfârșitul discuției tinerii au avut prilejul să adreseze invitatului, creându-se un adevărat dialog. Mâine, începând cu orele 12.00, la Colegiul de Arte “Regina Maria”, invitații acestui proiect vor fi: Pr.Asist.Univ.Dr.Iulian Isbașoiu și inspector de religie, Prof.Viorica Stan


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite