Profitaţi de vacanţe mai ieftine! Aveţi timp numai până la sfârşitul lunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii agenţiilor de turism spun că prin programul „Înscrieri timpurii“, valabil până la sfârşitul lunii martie, sejurul va costa cu până 30 % mai puţin pentru vacanţele în ţară, dar şi în străinătate şi pentru orice perioadă a anului.

„Nu ştim dacă programul este mai cunoscut sau oamenii au înţeles avantajele programării din timp a vacanţei, dar cererea a crescut în 2011 cu aproape 10 % mai mult comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut“, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Aproape 50 de unităţi de cazare de 2, 3 şi 4 stele din toată ţara au intrat în program, cele mai multe dintre ele fiind pe litoral şi la munte.

Tarife mai mici

Dacă în vârf de sezon un sejur de 6e zile la un hotel de 4 stele costă 2.200 de lei, turiştii care achită până la 31 martie plătesc 2.058 de lei, la Hotel Malibu din staţiunea Mamaia. Ofertă similară este şi la munte. De exemplu la Hotel Mistral Resort Moeciu, de trei stele, tariful pentru un sejur de 7 zile în afara programului, la o cameră dublă standard, este de 1.109 lei, iar prin „Înscrieri timpurii“ tariful este de 887 lei pentru rezervările achitate până la 31 martie.

Biletul de vacanţă poate fi cumpărat numai cu plata integrală, prin intermediul agenţiilor de turism membre ANAT din întreaga ţară.

Pachete pentru înscrieri timpurii se mai găsesc la Mistral Tours, Apple Tour, Creative Eye şi Direct Travel. Orice modificare a rezervării anulează reducerea!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite