Constanta: Profesoara copiilor înecaţi va fi audiată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Profesoara copiilor înecaţi va fi audiată
Constanta: Profesoara copiilor înecaţi va fi audiată

Procurorii au început urmărirea penală în cazul Elisabetei Mincior, profesoara din Iaşi considerată responsabilă de producerea tragediei de la Eforie Sud, când doi copii au murit înecaţi. Citeşte şi: Constanta: EXCLUSIV Profesoara despre cei doi copii înecaţi: „Dacă ei n-au vrut să-nţeleagă!“

Profesoara Elisabeta Mincior urmează să se prezinte mâine la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru a fi audiată. Profesoara a mai dat declaraţii cu privire la împrejurările în care s-a produs tragedia, imediat după decesul celor doi copii.

„La momentul respectiv, a declarat că a văzut că este interzis scăldatul în zonă şi că le-a dat voie să intre în apă doar până la genunchi. A zis că-i pare rău pentru ce s-a întâmplat“, a declarat Gigi Valentin Ştefan, prim- procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

 El a mai precizat că, dacă în urma anchetei se va constata că există elemente care să indice că şi celelalte două profesoare care însoţeau grupul sunt vinovate, procurorii vor începe o anchetă şi în cazul lor.
  
La 8 august, pe plaja din apropierea Taberei Internaţionale de la Eforie Sud, Mirel Enache (14 ani) şi Adrian Roşu (13 ani) s-au înecat sub ochii profesoarei Elisabeta Mincior, după ce au intrat în apă, deşi scăldatul era interzis în acea zonă. Adolescenţii făceau parte dintr-un grup de zece elevi veniţi de la şcolile din localităţile ieşene Şerbeşti şi Coropceni.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite