Constanta: Producătorii români fac reduceri ca să scape de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii şi constănţenii îşi vor putea face cumpărăturile timp de o săptămână la preţuri reduse la Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte Confintex care are loc la Pavilionul Expoziţional de la intrarea în staţiunea Mamaia.

Târgul a fost deschis, astăzi, iar programul expoziţiei de îmbrăcăminte şi încălţăminte cu vânzare a fost adaptat sezonului estival, astfel că cei dornici să îşi cumpere ceva vor putea veni de la ora 12.00 şi până la 22.00. Cea de-a 63-a ediţia a târgului Confintex începe astăzi, iar pe 12 iulie este ultima zi cu posibilitatea prelungirii dacă există clientelă.

Peste 100 de producători, în cea mai mare parte români, îşi vor expune marfa şi promit că preţurile vor fi accesibile. „Producătorii sunt îngrijoraţi de criza economică, vânzările au scăzut şi printr-un astfel de târg mai apar speranţe“, a declarat preşedintele FEPAIUS, Aurelienţiu Popescu.

Colecţiile prezentate vor fi cu precădere de vară, iar expozanţii vor veni cu preţuri foarte mici, spun reprezentanţii Federaţiei Patronale. Din două în două zile vor avea loc şi prezentări de modă. Pentru această ediţie au fost tipăriţi şi 40.000 de fluturaşi care vor putea fi completaţi de clienţi. Ei vor avea parte şi de premii surpriză din partea producătorilor.

Preşedintele FEPAIUS, Aurelienţiu Popescu, a atras atenţia că, în urma studiilor făcute în acest an, industria de textile, confecţii şi pielărie va mai scădea din cauza crizei economice.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite