Primul centru de fertilizare in vitro la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primii pacienţi sunt aşteptaţi săptămâna viitoare
Primii pacienţi sunt aşteptaţi săptămâna viitoare

La primul departament de Fertilizare in Vitro din sud-estul ţării, condus de dr. Ioana Luţeşcu, puteţi beneficia de biotehnicile avansate utilizare în domeniul biologiei reproductive în schimbul a 13.500 de lei.

Cuplurile din sud-estul României care se confruntă cu probleme de infertilitate au acum posibilitatea de a apela la departamentul de Fertilizare in Vitro (FIV) din cadrul spitalului privat de obstetrică-ginecologie Euromaterna din Constanţa. „În România, studiile confirmă că una din şase persoane suferă de probleme de infertilitate sub diferite forme. De aceea, noi am gândit inaugurarea departamentului FIV încă de la deschiderea spitalului, dar birocraţia ne-a ţinut în loc. Am investit multă răbdare şi 300.000 de euro, iar acum suntem bucuroşi că putem veni în ajutorul cuplurilor cu probleme de infertilitate“, a spus dr. Ion Marius Ruşa, preşedintele Euromaterna.

Tehnici


Departamentul FIV va fi condus de dr. Ioana Luţescu, medic primar obstetrică-ginecologie cu supraspecializare în tehnici de reproducere umană şi membru al Societăţii Europene de Reproducere Umană Asistată.

Citiţi mai multe în de astăzi!

stampila constanta
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite