Constanta: Primele reduceri de preţ la transportul cu autocarul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Primele reduceri de preţ la transportul cu autocarul!
Constanta: Primele reduceri de preţ la transportul cu autocarul!

Unele curse pe ruta Constanţa - Bucureşti şi retur costă 43 de lei. Firmele de transport călători au ieftinit biletul pentru a-şi păstra clienţii chiar dacă mulţi apelează la varianta rutieră în condiţiile în care acelaşi traseu cu trenul este parcurs şi în şapte ore.

Transportatorii rutieri lasă din preţ pe ruta Constanţa - Bucureşti şi retur, cu toate că de clientelă nu au dus lipsă în ultimii ani.

În condiţiile prelungirii lucrărilor la calea ferată, ce face ca o călătorie cu trenul să dureze pe 250 de km aproape şapte ore, firmele de transport cu autocarul sau microbuzul au avut pasagerii la discreţie.

Ieftinirea, soluţie de toamnă

Preţul a urcat constant ajungând la 50 de lei, până în septembrie, când transportatorii şi-au luat măsuri ca să se asigure că nu vor rămâne fără călători. Astfel că au introdus promoţii pe anumite tronsoane orare.

Dacă vrei să prinzi biletul ieftin de 43 de lei, trebuie să pleci la Bucureşti în prima parte a zilei, la orele: 6.30, 8.00, 9.30, 11.00 şi 12.30. De la Bucureşti la Constanţa, orele de plecare cu reducere sunt: 11.30, 13.00, 14.30, 16.00 şi 17.30.

Firma care operează pe aceste curse, GSM Trans, precizează pentru achitarea unui bilet întreg, nu pentru pensionarii care şi aşa călătoresc la jumătate de preţ.

Bilet dus-întors

Şi altă firmă care are autocare pe această relaţie, Simpa Trans, a apelat la o modalitate de păstrare a călătoriilor. Astfel un călător are posibilitatea să îşi cumpere un bilet dus-întors cu 85 de lei fără să aibă un termen limită pentru călătoria de întoarcere.

„În curând pe autocare se vor monta şi case de marcat astfel ca biletele să fie eliberate direct de la şofer. Acestea au fost deja achiziţionate şi urmează să fie instalate, dar mai sunt unele chestiuni tehnice de rezolvat“, a declarat Ilinca Popa de la
Simpa Trans.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite