Primarul municipiului Mangalia, amendat de prefectul Constanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Mangaliei Claudiu Tusac s-a ales cu o sancţiune din partea prefectului Caludiu Iorga - Palaz ca urmare a refuzului de a furniza informaţiile cu privire la recensământul populaţiei şi al locuinţelor.

Edilul din Mangalia trebuia să comunice informaţiile cu privire la evidenţa populaţie până la data de 15 noiembrie. Acesta nu s-a încadrat în acest termen limită, iar din această cauză procesul de centalizare nu poate fi încheiat.

„La ora actuală judeţul Constanţa se află în imposibilitatea de a declara încheiat acest proces şi de a înainta o situaţie finală Ministerului Administraţiei şi Internelor din cauza primarului municipiului Mangalia, care nu s-a conformat termenelor repetate pe care le-am acordat pentru transmiterea datelor. Este greu de explicat faptul că primarul Claudiu Tusac refuză sau nu poate să-şi îndeplinească atribuţiile pe care le are în calitate de preşedinte al Comisiei municipale pentru recensămânul populaţiei şi al locuinţelor, în condiţiile în care Mangalia este singura localitate din judeţul nostru care nu a transmis nicio informaţie privind recensământul“, a afirmat prefectul.

Edilul a primit o amendă de 1.000 de lei.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite