Primarul care şi-a anunţat demisia prin mail: „Nu mai rezist!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un județ PSD, sufocat de criza de care oamenii îi învinovățesc partidul și cu funcționari plecați la îngrijit bătrâni în străinătate, primarul Gheorghe Moldovan din Albești și-a anunțat demisia duminică, prin mail.

„Nu mai rezist“, depune armele primarul din Albești, Gheorghe Moldovan (55 de ani). Venit ieri la redacția „Adevărul“, edilul-șef al comunei de graniță se plânge că s-a săturat să aducă bani de-acasă ca să acopere cheltuielile comunității.

Ales primar în 2008, ardeleanul Moldovan a mărturisit că a ajuns „la capătul puterilor“ și că nu mai poate face față datoriilor moștenite din mandatul trecut, care i-a aparținut primarului PSD Marian Gâscan. „Am avut tot timpul conturile sechestrate. Primăria Albești avea datorii de peste 20 miliarde lei vechi făcute în anul electoral 2008, fără nicio acoperire bugetară sau cu finanțări care nu au mai venit niciodată, bugetul real din încasări al comunei fiind de aproximativ șase miliarde lei vechi“, spune primarul PDL.

Gheorghe Moldovan este extrem de dezamăgit că nici anul acesta nu va reuși să repare Școala din Cotu Văii, din lipsa fondurilor.

Contabil cu experiență, caut post de îngrijitor. Ofer seriozitate

O problemă acută semnalată de Gheorghe Moldovan este lipsa personalului din Primărie. Deși organigrama prevede un număr de 23 de angajați, de aproximativ jumătate de an în instituție mai lucrează doar 15 persoane. Ceilalți au plecat pentru o viață mai bună, găsindu-și locuri de muncă în domenii mai bine plătite. Două dintre angajatele Primăriei Albești au plecat să îngrijească bătrâni în Italia.

Citeşte în de astăzi despre situaţia critică a comunei Albeşti.

Ştampilă Constanţa
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite